Varför svenskt kött?

Vill du veta mer om fördelarna med att välja svenskt kött? Då är detta utbildningen för dig.

I lektioner som Svensk djuromsorg, Kött, klimat och miljö och Säkert kött fördjupar vi oss i det svenska köttet mervärden. Det finns även en lektion om antibiotika och så reder vi ut vad Märket Kött från Sverige innebär.

Ta mig till kursen

Utbildningsansvarig

Fredrik Engström

Fredrik Engström är djurhälsoveterinär inom gris- och fårproduktion och dansk fagdyrlæge i grisproduktion och sjukdomar hos gris. Han jobbar för Gård & Djurhälsan med rådgivning och ... Läs mer

Fler utbildningar

I butik

Det här är en utbildning som handlar om köttet i butik – bra både för dig som handlar kött och för dig som jobbar i livsmedelsbutik. 

Läs mer

Säsonger och måltider

Att laga mat kan vara så mycket. Laga snabbt, långsamt eller för fest och högtider. Och hur ska man tänka kring kött och säsonger? 

Läs mer

Kött och hälsa

I utbildningen Kött och hälsa finns grundkursen Näring. 

Läs mer